SmartFAQ is developed by The SmartFactory (http://www.smartfactory.ca), a division of InBox Solutions (http://www.inboxsolutions.net)

Wat is een cranio Sessie
De vraag en het antwoord is gesteld door Yogiharihar on 18-Oct-2014 20:09 (592 reads)

De Sessie

Voorafgaand aan de behandeling gaan we even rustig babbelen, om zo even aan elkaar te wennen terwijl je tevens vragen kunt stellen als je dat wilt. Daarna nodig ik je uit om op de craniotafel te gaan liggen. Een behandeling duurt ongeveer een uur. Je gaat liggen op een behandelingstafel met je kleren aan.
Iedereen krijgt een unieke , speciaal afgestemde behandeling, die aan het begin van de sessie wordt vastgesteld door de signalen die jouw lichaam geven en uiteraard jouw persoonlijke klachten en wensen.Soms vraag ik je om actief mee te doen, b.v. om op een speciale manier te ademen of je aandacht op een bepaald deel van je lichaam te richten. Dit om uit de ban te komen van het alsmaar malende denken, waardoor je dieper kunt ontspannen.

Daarna leg ik mijn handen ergens op je lichaam om contact te maken met de beweging van het craniosacrale systeem. Hierbij volg ik de beweging en accentueert haar een beetje. Dit geeft ruimte aan het hele systeem, waardoor verlichting ontstaat vanuit de kern van de klachten. Plaatsen die bevroren waren smelten en er ontstaat rust op plekken die beheerst werden door stress, verwarring en chaos.Hierdoor creeert het craniosacrale systeem niet alleen ruimte voor zichzelf maar ook een diepe ontspanning voor het gehele organisme, zodat het zelfgenezende vermogen van het lichaam onbeperkt zijn werk kan doen.