SmartFAQ is developed by The SmartFactory (http://www.smartfactory.ca), a division of InBox Solutions (http://www.inboxsolutions.net)
SmartFAQ > Algemene informatie
 Categorie overzicht
Hier is de informatie die bij deze categorie hoort.
Category Q&A
 Algemene informatie
Algemene vragen
2

 Q&A
Hier zijn de gepubliceerde vragen en antwoorden van deze categorie te vinden.
De vraag en het antwoord is gesteld door Yogiharihar on 18-Oct-2014 14:23 (1305 reads)
Aangepaste afbeelding
Doelstelling: De light4all vzw stelt zich als doel: De bevordering van de algemene en individuele bewustzijnsgroei.Dit in het ondersteunen van het integratie - verdiepingsproces op individueel en groepen niveau.
Wij bieden hiervoor begeleiding, richten avonden in, consultaties, verder wat op onze website wordt vermeld.


-Sylvia De Coninck : gediplomeerde sociaal verpleegkundige, op psycho-sociaal en medisch vlak, opleidingen: oa systeemdenken en contextuele therapie , rouwbegeleiding.
-Josiane Devogel : heeft gedurende vele jaren verschillende groei-en
vormingscursussen gevolgd. Mede met die bagage voleindigde zij een opleiding als psychologisch consulente aan de academie voor integrale psychologie o.l.v. Kris Roose en Didier Vanhee. Ze organiseert workshops over groei-en vormingsthema's.
Je kan bij haar ook terecht voor ondersteunende complementaire begeleiding in ondersteunende gesprekken.

Wij staan samen open voor de zoekende mens die begrip, ondersteuning en begeleiding vraagt om samen met hem te komen tot een bevredigender en evenwichtiger levenswijze.


De vraag en het antwoord is gesteld door Yogiharihar on 18-Oct-2014 15:24 (363 reads)

STEUNEND LIDMAATSCHAP;
U kan STEUNEND lid worden. Hiermee helpt U onze vzw om beter actief te zijn met haar doelstellingen.
Door lid te worden krijgt U natuurlijk enkele toffe voordelen,
Want als STEUNEND lid krijgt u van ons Een eigen stekje op deze site, maar er is meer; - voor het eerste jaar een eenmalig deep cranio sessie, dit op afspraak, en tevens indien gewenst een gesprek met onze psychologische consulente; -U bent volwaardig steunend lid voor 50€,- Gehuwde of samenwonend kost 75€.; -Donerend lid bent u voor 100€. Als Donerend lid heeft U het hele jaar door een korting van 5€ per deep cranio sessie, of deeksha avond, of ander evenement. En natuurlijk één gratis deep cranio sessie.
Betalen doet u op ons rekeningnummer 001-4981217-52 vzw light4all met vermelding van “LIDGELD”. Adres; Roeselarestraat 40 Diksmuide 8600
U krijgt als steunend lid van ons een brief ter bevestiging met daarop de voordelen nog eens vermeldt, dit is uw bewijs van lidmaatschap.
STEUNEND lidmaatschap loopt telkens gedurende een periode van 12 maanden volgend vanaf de eerste werkdag van de maand waarin U ons financieel steunde